Distribuujú firemný telefónny zoznam Zlaté stránky Prešov 2004

19.12.2003 Celý región

Nový telefónny zoznam firiem a organizácií Zlaté stránky pre tri primárne oblasti Prešov, Bardejov a Humenné na rok 2004 je od 15. decembra k dispozícii užív...
Nový telefónny zoznam firiem a organizácií Zlaté stránky pre tri primárne oblasti Prešov, Bardejov a Humenné na rok 2004 je od 15. decembra k dispozícii užívateľom služieb Slovenských telekomunikácií (ST) na všetkých prevádzkach Slovenskej pošty. Vyšiel na 296 stranách a v náklade 102 291 výtlačkov.

Riaditeľ marketingu spoluvydavateľa zoznamu Mediatel-u, spol. s r. o. , Július Szádocky na tlačovej konferencii v Prešove 17. decembra povedal, že v novom vydaní je uverejnených rekordných 17 619 kontaktov na 12 382 firiem, podnikateľov a organizácií v spomínanom regióne Prešovského kraja. Z nich 4599 podalo 7206 inzerátov, čo je počet o 688 záznamov vyšší ako rok pred tým. Najväčší záujem prejavili inzerenti o prezentáciu v rubrikách Stavebné firmy a spoločnosti, Zubní lekári, Nábytok, Projektanti, projektovanie, Okná a okenice.
Súčasne s novým zoznamom klienti ST preberajú od pondelka 15. decembra aj miestne Zlaté stránky Horný Zemplín (pre okresy Humenné, Medzilaborce, Snina a Vranov nad Topľou) a miestne Zlaté stránky Horný Šariš (pre okresy Bardejov, Stropkov, Svidník). Prvé vyšli po tretíkrát, druhé sú novinkou. Szádocky informoval, že v súčasnosti je takýchto miestnych Zlatých stránok 12, ale na budúci rok k nim pribudnú ďalšie dva nové tituly, čím pokryjú asi 60 percent územia SR.

(jj)
 

Vyberte región

mark